De vlag valt F1only embRACE exclusive
embRACE exclusive

De vlag valt

Advertisement

Click here to read this in English

Na bijna drie jaar valt vandaag de vlag voor embRACE exclusive. Deze zomer heb ik één en ander voor mezelf op een rijtje gezet en ben ik tot de conclusie gekomen niet verder te willen gaan met de werkzaamheden voor de mij zo dierbare website die ik in oktober 2013 oprichtte onder de naam F1only. Aangezien de website grotendeels op mijn schouders rust, betekent dit, vrijwel zeker, helaas ook het einde voor www.embRACEexclusive.nl

Een nieuw avontuur wacht in een andere tak van sport, een kans die ik met beide handen aangrijp. Ik heb drie jaar lang met veel plezier gewerkt, geleerd en genoten, maar nu is voor mij het moment aangebroken om een andere weg in te slaan.

Ik heb dankzij F1only en embRACE exclusive veel geweldige mensen ontmoet en/of beter leren kennen en wil er een paar in het bijzonder noemen. In alfabetische volgorde: Bert, Han, Hessel, Ivar, Karen, Koen, Lisa, Maurits, Raymond en Timo; zonder jullie hulp, steun en inspiratie had ik het geen drie jaar volgehouden.

Moniek Luking; bedankt voor je waardevolle bijdragen aan de site. Je bent een superwoman met autosportkennis en schrijftalent!

Mijn allergrootste dank gaat natuurlijk uit naar jullie, de trouwe lezers van de website. Bedankt voor het lezen, delen, liken en volgen. Jullie waren mijn grootste drijfveer en betekenden heel veel voor mij!

Carla SchotCarla Schot
Editor-in-Chief embRACE exclusive
Twitter: @CarlaSchot

P.S.: Vanaf morgen tot de aankomende Belgische Grand Prix blik ik op www.embRACEexclusive.nl iedere dag terug op voor mij onvergetelijke momenten uit de afgelopen drie jaar met daarbij een persoonlijke noot.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*