Frijns Andretti
FIA Formula E

FE: Frijns rijdt ook volgend seizoen voor Andretti in Formule E

Advertisement

Robin Frijns zal in seizoen 2016/2017 opnieuw voor het Amerikaanse Andretti in de Formule E rijden. De Limburger debuteerde dit seizoen in de elektrische klasse en ligt momenteel tiende in het kampioenschap met nog twee races voor de boeg.

In de Putrajaya ePrix scoorde Frijns een podiumplaats. Hij werd toen derde in de race ondanks een kapotte achterwielophanging.

“Ik ben een loyaal mens als ik vind dat ik op de juiste plek ben,” laat Frijns weten in een reactie op het nieuw. “Ik werk graag samen met iedereen bij Andretti en voel me op mijn gemak in het team dus zie ik geen reden om te vertrekken. Met het derde seizoen in aantocht weet je nooit waar je team zal staan ten opzichte van de rest, maar als je fijn samenwerkt is dat het voornaamste. Het doel is altijd om races te winnen. Ik wil competitief zijn en iedere race voor een podiumplaats vechten.”

Dit weekend vindt de seizoensfinale van het huidige Formule E-seizoen plaats en staan er twee races op het programma in het Londense Battersea Park.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*