Team Aguri
FIA Formula E

FE: Londen ePrix laatste raceweekend voor Team Aguri

Advertisement

Team Aguri zal komend weekend voor het laatst in actie komen in de Formule E. Het team neemt afscheid van de raceklasse voor elektrische wagens na de London ePrix, de seizoensfinale van het kampioenschap.

Team Aguri besloot het allereerste Formule seizoen 2014/2015 als zevende. Momenteel bezet het team de achtste plaats met nog twee races te gaan in het Londense Battersea Park.

In Londen zal het team voor het laatst onder de huidige naam racen, nu de licentie verkocht is aan nieuwe investeerders.

“Ik kan met trots zeggen dat Team Aguri als een ware pionier op het gebied van de ontwikkeling van elektrische auto’s kan worden beschouwd, een team dat baanbrekende nieuwe technologieën aan de wereld heeft getoond,” zo liet teambaas Mark Preston weten.

“Dit laatste hoofdstuk in de geschiedenis van Team Aguri in het FIA Formule E kampioenschap is tevens de start van iets nieuws, met de verkoop van het team aan nieuwe investeerders. Dit wordt de laatste raceronde voor Team Aguri. Ik wil alle betrokkenen bedanken voor hun inzet in de afgelopen twee jaar.”

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*