Tijd voor verandering!

Advertisement

Click here to read this article in English

In oktober 2013 werd www.F1only.nl gelanceerd, een website met nieuws en meer op het gebied van Formule 1. Inmiddels zijn we 1,5 jaar verder en is het tijd voor verandering. Hoewel wij met name schrijven over Formule 1 is het je misschien opgevallen dat er regelmatig berichten op de site verschijnen die meestal een bepaalde link hebben met de Formule 1, maar eigenlijk thuishoren in een andere tak van de autosport.

Onder de rubriek “Aanstormend Formule 1 Talent” verschenen zo nu en dan al berichten over de World Series by Renault (WSR) en de GP Series, maar er gebeurt wereldwijd nog zoveel meer in de autosport wat echt de moeite waard is.

Persoonlijk vind ik de Formule E om uiteenlopende redenen heel erg interessant. Het World Endurance Championship (WEC) heeft echt een enorme aantrekkingskracht op me. De Formule Renault 3.5 en GP Series volg ik op de voet, want we weten allemaal dat daar mogelijk de toekomstige kampioenen van de Formule 1 tussen rijden. Laat ik vooral de Formule 3 niet vergeten te noemen in dit rijtje….

Ik realiseer me hierbij meteen dat ik heel veel series en andere takken van autosport tekort doe door ze niet te noemen, waarvoor excuses, maar de essentie van bovenstaand verhaal is dat we tot de conclusie zijn gekomen dat de naam F1only de site geen eer aandoet en/of andersom. Dan moet je keuzes maken. Vandaar een naamswijziging: F1only gaat verder onder de naam EmbRACE Exclusive.

Wij blijven trouw aan de Formule 1 en zullen onder de nieuwe naam nog steeds vooral over de koningsklasse van de autosport schrijven. Met Max Verstappen voor Scuderia Toro Rosso op de grid in 2015 kijken we met ongekend enthousiasme uit naar het seizoen dat komen gaat.

Op de site zal er daarnaast geregeld aandacht zijn voor andere series en belichten we – misschien iets vaker dan je van ons gewend was – personen, teams en onderwerpen uit andere categorieën van de autosport die wij interessant vinden en hopelijk jullie ook.

We zijn ontzettend trots op het grote aantal lezers dat in 1,5 jaar tijd onze site heeft gevonden en de vele trouwe lezers die we aan ons hebben weten te binden. Daar zijn we jullie heel erg dankbaar voor. Natuurlijk hopen wij dat jullie ons ook op www.EmbRACEexclusive.nl, www.facebook.com/EmbRACEexclusiveNL, www.twitter.com/embRACE_excl_nl zullen blijven bezoeken, “liken”, volgen etc.

Wij verwachten dat 2015 een mooi racejaar gaat worden en zullen ons uiterste best doen om jullie op de hoogte te houden met interessant nieuws, leuke interviews en columns.

EmbRACE exclusive, we embrace racing, not only F1!

Carla Schot
Hoofdredacteur
Twitter: @CarlaSchot
www.F1only.nl      —->    www.EmbRACEexclusive.nl

 

P.S.: de overgang van www.F1only.nl naar www.EmbRACEexclusive.nl vindt in de loop van deze week plaats. De verwachting is dat jullie, als lezers, daar nauwelijks hinder van zullen ondervinden. We zullen er alles aan doen om de werkzaamheden voor de Grand Prix van Australië af te ronden!

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


*